Mediene som brenner for det samme som deg

Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen.
Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.



Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden.
Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.

Ansvarlig redaktør

Oddbjørn Roksvaag

Mobil: 906 22 158

Utgiver

Baker- og Konditorbransjens Landsforening

Trykkeri

Flisa Trykkeri AS