Bakeri Konditori Baker og Konditor Bakeriutsalg Brød Kaker søtsaker kafeer gjær mel sukker mat Baker og Konditorbransjens Landsforbund Vest Vind Media AS loff rundstykker korn boller  Håndverks  og industribaker

Baker og Konditor

Postboks 5496, Majorstuen

0305 OSLO

Tlf: 95833465

Utgiver

Baker- og Konditorbransjens Landsforening

Trykkeri

Flisa Trykkeri AS

Baker og Konditor

NORGES FAGBLAD FOR BAKER- OG KONDITORBRANSJEN – Vår visjon har alltid vært å være et av de mest moderne og delikate bladene innen matbransjen i Norge – vi skal inspirere, engasjere og informere.

I anledning Baker- og Konditorbransjens Landsforenings 125 års jubileum har magasinets design, layout og innhold fått en storslått oppgradering i 2023, samt at vi har tatt magasinet “inhouse”.

Vårt mål med magasinet er å styrke felleskapet og det å skape stolthet for fag og bransje! Vi ønsker å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff, nyt- tige tips og selvsagt også – LIDENSKAPEN. Ved å inspirere, engasjere og skape stolthet, håper vi også å kunne rekruttere unge og nye inn til bransjen.

I 2023 vil vi også kunne tilby helt nye muligheter når det kommer til annonsering i bladet, og vi planlegger også spennende ting digitalt.

Antall lesere: 3 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Opplag: 617