Apéritif er et spesialblad for serveringssteder som hoteller, restauranter, kaféer, barer, puber, selskapslokaler, samt cateringvirksomhet samt fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Bladets formål er å øke kunnskapen om innkjøp, salg og servering av mat og drikke blant ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjøres ved å bringe stoff med høy nytteverdi hvor det faglige og det estetiske vies stor oppmerksomhet.
Apéritif er også tilgjengelig på internett gjennom aperitif.no som er Norges mest besøkte om mat og drikke rettet mot forbrukere med 160.000/570.000 unike brukere i uken/måneden (september 2018). Der finner du blant annet en komplett oversikt over produktene du får kjøpt på Vinmonopolet, en Kokebok med over 5.000 oppskrifter og en Bartender med 3.600 drinkoppskrifter. Vi sender ut over 380.000 eposter i uken til mat- og drikkeinteresserte som abonnerer på Dagens rett, Ukens vin, Ukens godbiter, Ukens kake, Ukens drink og vårt ukentlige nyhetsbrev. Dessuten sender vi ut et nyhetsbrev to ganger i måneden til serveringsbransjen.
* Lesertallet inkluderer ikke digital distribusjon.
Antall lesere: 42 000 (KANTAR Media Fagpresse 2019)
Opplag: 4 927
Aperitif AS
Gunnarshaug Trykkeri AS