Aperitif

Apéritif

Universitetsgata 22

0162 OSLO

Tlf: 92 02 77 85

Ansvarlig redaktør

Aase E. Jacobsen

Tlf: 920 27 785

Epost: aase.jacobsen@aperitif.no

Annonseansvarlig

Ellinor Kittilsen

Mobil: 90 82 06 63

Epost: ellinor@media-team.no

Utgiver

Aperitif AS

Trykkeri

Ålgård Offset AS

Apéritif

Apéritif er et spesialblad for serveringssteder som hoteller, restauranter, kaféer, barer, puber, selskapslokaler, samt cateringvirksomhet samt fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Bladets formål er å øke kunnskapen om innkjøp, salg og servering av mat og drikke blant ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjøres ved å bringe stoff med høy nytteverdi hvor det faglige og det estetiske vies stor oppmerksomhet.


Bransjen kan også nås digitalt gjennom vårt nyhetsbrev som distribueres ukentlig til 3 000 beslutningstakere.


Apéritif er siden 1995 også tilgjengelig på internett gjennom aperitif.no som er Norges mest besøkte om mat og drikke rettet mot forbrukere med 200.000/700.000 unike brukere i uken/måneden (oktober 2023). Der finner du blant annet en komplett oversikt over produktene du får kjøpt på Vinmonopolet, en digital kokebok med over 20 000 oppskrifter og en digital drinkbok med 2 000 drinkoppskrifter. Vi sender ut over 350 000 eposter i uken til mat- og drikkeinteresserte som abonnerer på Dagens rett, Ukens vin, Ukens godbiter, Ukens kake, Ukens drink og vårt ukentlige nyhetsbrev.

* Lesertallet inkluderer ikke digital distribusjon.
Antall lesere: 40 000 (KANTAR Fagpresse 2023)
Opplag: 4 927